Tuinaanleg
 

De aanleg van tuinen vormt een heel speciale tak van ons hovenierswerk.
Met een optimaal ingerichte tuin als verlengstuk van uw woning bent u verzekerd van vele plezierige momenten in de buitenlucht. Prachtige functioneel ingerichte bedrijfstuinen daarentegen verhogen niet alleen de representatie van uw locatie maar ook het welzijn van uw medewerkers.
TuinTotaal Gelderland is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen en staat dus garant voor de verwezenlijking van uw droom.
Voorop staat een juiste inventarisatie van uw wensen voor wat betreft de tuininrichting. Vervolgens bekijken we f uw ideen overeenstemmen met het specifieke karakter van uw terrein. Hierna maken we op basis van wensen, budget n mogelijkheden een creatief ontwerp, waarbij we tevens invulling geven aan een evenwichtig beplantingsplan. Pas als u tevreden bent gaan we over tot de aanleg, die overigens gefaseerd kan worden uitgevoerd.

Na de aanleg volgt het onderhoud, dat wij op wens eveneens voor u kunnen verzorgen. Bij volwassen planten brengt goede snoei een tuin weer tot leven. Onze specialisten weten hoe ze uw tuin tot ontwikkeling kunnen brengen. Maar ook ander tuinonderhoud, zoals maaien en wieden kunnen we u uit handen nemen. Uw tuin groeit zo uit tot een bron van plezier, rust en welzijn!

 

 
. . .
 

 

Ons werkgebied en werkzaamheden in tuinen

 

Ontwerp en beplantingsplan
 
Aanleg inclusief plantmateriaal
 
Alle straatwerk
 
Vlonders
 
Schuttingen
 
Hekwerken
 
Bloembakken
 
Beregeningsinstallaties
 
Onderhoud w.o. maaiwerken, snoeiwerken, etc.